Energioptimering

I VELT har vi gennem uddannelse, kurser samt en masse hands on erfaring opbygget en bred viden inden for energioptimering af private boliger. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning for private boligejere med henblik på en fremtidssikret energioptimering. Det kunne f.eks. være varmepumper, solceller, isoleringsformer, radiatorer, vinduer, LED belysning, intelligente bygnings installationer (IHC eller lign.).

Skal du for eksempel have udskiftet din boligs energikilde fra oliefyr til varmepumpe kan VELT samtidig med dimensionering af varmepumpen, lave en grundig analyse af om det kan betale sig at efterisolere, udskifte radiatorer, eller måske en helt tredje løsning.

Vi tilbyder desuden også gratis rådgivning om de forskellige muligheder for tilskudsordninger ved energirenoveringer. Vi søger også gerne tilskuddet på dine vegne mod en mindre andel af det samlede tilskud.

Det betyder at VELT kan tilbyde en komplet energiløsning, når du ønsker at energirenovere boligen. I sidste ende vil det betyde at du som boligejer opnår den bedst mulige komfort samtidig med de mest fordelagtige økonomiske investeringer.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her