Kompetencer

Hos VELT har vi flere forskellige kompetencer indenfor forskellige dele af el-branchen. Af eksempler kunne nævnes opsætning af varmepumper, installation af data og antenne netværk til private og erhverv, alt indenfor almen el installation og service eller nyere typer af intelligente el installationer såsom f.eks IHC.
VELT sørger hele tiden for at bibeholde og videre udvikle vores kompetencer ved b.la. løbende at sende vores ansatte på relevante kurser. Dermed er VELT altid i stand til at tilbyde dig den optimale rådgivning og de bedste løsningsforslag når du står med en opgave.

Totalentreprise
Har du en større byggesag og vil du gerne slippe for alle de krævende ting , såsom f.eks koordinering af håndværker, udarbejdelse af tidsplan og planlægning af et byggeprojekt? Så kan VELT tilbyde at lave løsning hvor vi er total eller hovedentreprenør på en større byggesag.
Til de enkelte fagentrepriser har vi gennem længere oparbejdet et godt netværk af faste samarbejdspartnere. Disse samarbejdspartner benytter vi ved hovedentrepriser og dette er med til at sikre kunden en problemfri byggeproces, hvor professionelt håndværk er i fokus.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her