Elektriker i Hellerup

Mangler du en dygtig elektriker, der holder hvad de lover rydder op efter sig?Så kontakt blot elektriker Hellerup og hør, hvordan elektriker vi kan renovere dine gamle installationer.

I ældre boliger er det ikke unormalt at elinstallationerne har mange år på bagen. Det kan være et irritationsmoment set fra et æstetisk synspunkt, men det føre til alvorlige brande med skadet inventar og i værste tilfælde personskader til følge.
Elektriker Hellerup er eksperter i at renovere ældre installationer, hvad enten det handler om et par afbrydere, måltavle eller en gennemgribende modernisering, hvor der skal trækkes nye kabler. Vi renoverer køkkener og badeværelser på stribe og har gjort det i flere generationer.

Skal din bolig være intelligent – så kontakt elektriker Hellerup

Når vi nu er ude for at hjælpe dig med en større sikkerhed og komfort, skulle du måske overveje at få elektriker Hellerup til at give dig en præsentation af, hvad fremtidens intelligente el-styringssystemer kan gå for dig.
Med trådløs teknologi kan elektriker Hellerup skræddersy dit el-system, så du kan arbejde med en enkelt afbryder til flere kontakter. Det betyder, at du kun behøver at slukke for lys og lamper et enkelt sted i boligen – fx når du kommer ind i dit hus med hænderne fyldte og trætte børn.

Elektriker Hellerup skaber orden i dine ledninger

Mange ældre boliger har færre stikkontakter og afbrydere end moderne huse og lejligheder. Det betyder, at mange os kender til lange forlængerledninger og stikdåser med mange kabler. I en ellers elegant og stilfuld boligindretning, ses det måske ekstra tydeligt, hvis der er rod i ledningerne.
Her kan elektriker Hellerup hjælpe dig på flere måder. Nye kontakter kan installeres og der kan installeres trådløse kontakter. Via radiosignaler kan det elektriske system kommunikere internt, og du kan via en enkelt kontakt til systemet betjene flere afbrydere med et enkelt – det bidrager både til bekvemmeligheden og giver et mere roligt udtryk i boligindretningen. Dertil kommer at du nemt kan koble andre enheder og styringssystemer på elnettet, så mange funktioner i din bolig kan fjernstyres fra eksempelvis din mobiltelefon eller computer.

Elektriker Hellerup – mange års erfaring

Vi har mange års erfaring på belysningsanlæg, installationseftersyn,, datainstallationer og adgangskontrol. Det betyder, at vi kan løse alle former for el arbejde, hvad enten det gælder renovering, ombygninger eller nybyggeri. Ingen opgaver er for store eller små. Elektriker Hellerup har også et eget værksted, hvor vi kan reparere elektriske apparater, så du er fri for ar købe nyt. Vi arbejder med omtanke og gør os umage hver gang og har mange års erfaring fra alle former for al arbejde.
Hvis du vil lære os bedre at kende er du mere end velkomment til at kigge forbi vores rare lokaler centralt i Hellerup.
Du kan også kaste et mere grundigt blik på vores hjemmeside og få svar på de spørgsmål, du måske går og gemmer på. Har du brug for at høre nærmere, er du velkomment il at give os et kald, vi stræber efter at være til at få fat på i telefonen, men ellers vender vi tilbage til dig, så snart det er muligt.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her