Elektriker i Herlev

Mangler du en autoriseret elektriker i Herlev, kan du med fordel ringe til Elektriker Herlev. Vi effektive, konkurrencedygtige på prisen og løser alle opgaver inden for el.

Hvis du mangler en dygtig elektriker i Herlev , kan du trygt kontakte Elektriker Herlev. Vi har efterhånden mange år på bagen og løser alle opgaver inden for el-området.
Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder og kendte for at være en særdeles serviceminded elektriker virksomhed, der sats er på langvarig relationer og gensidig tillid mellem vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Ved akut opståede problemer med installationer yder vi god service hele døgnet.

Elektriker Herlev – din elektriker i lokalområdet

Når du finder fejl eller mangler i dine elektriske installationer er det vigtigt, at du finder en fagmand, der kan hjælpe dig med at afdække omfanget og konsekvenserne af fejlen. At arbejde med el kan have fatale konsekvenser, hvis det overlades til en ikke fagmand. Vi udfører alle former for reparationer lige fra enkeltinstallationer af armaturer, kontakter og afbrydere til større installationsarbejder i nybyggeri eller ved renoveringer. Dertil kommer, at vi installerer alle forme for lys og arbejder med det almindelige lysnet, hvadenten det er indenfor hjemmets fire vægge eller i din virksomhed.
Vi har altid en god dialog med vores kunder og der lægger altid faste aftaler inden vi går i gang med arbejdet.

Brug for lys i pæren? – Kontakt elektriker Herlev

Med elektriker Herlev har du altid en lokal elinstallatør lige ved hånden. Det kan der være god grund til, så slipper du nemlig for at betale kørepenge til en installatør, der kommer langvejs fra. Desuden er vi aktive i lokalområdet og støtter bl.a. de lokale sportsforeninger med sponsorater. Vi ser os selv som en del af Herlevserhvervsliv og støtter i vores eget valg af samarbejdspartnere de lokale håndværksmestre, når det er muligt.
Vi har mange virksomheder som kunder, hvor vi har installeret alarmer og videoovervågning hos en række lokale produktionsvirksomheder med store udenomsarealer.
Også hos private hjælper vi med at holde uventede gæster på afstand og installerer alarmer og videoovervågning i hjemmet. Her findes der et væld af muligheder for tilpasning, så systemet netop passer til dine behov.

Elektriker Herlev gør din bolig intelligent

I de senere år har den teknologiske udvikling inden for belysning for alvor taget fart. Forskellige lyskilder produceres nu i udformninger, der gør dem attraktive selv som hyggebelysning i hjemmet. Elektriker Herlev vil derfor gerne slå et slag for at vælge den mere energirigtige belysning, dels ved at vælge sparepærer, dels ved at udstyre din bolig med intelligente teknologier, der sikrer, at du kun forbruger energi, når der er et reelt behov. Det gælder både indendørs og udendørs belysning.
Du kan med lysdæmpere justere lysstyrken på dine lyskilder og med tænd-og-sluk teknologier tændes lyset kun når der er behov.
Desuden kan du fra din mobiltelefon eller computer styre installationer, der automatisk regulerer dit strømforbrug og sparer dine penge og jordens ressourcer. Udviklingen går hurtigere end du aner, og elektriker Herlev er med helt fremme, når det gælder om at holde sig opdateret på viden og ny teknologi.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her