Elektriker i Hvidovre

Skal du bruge en elektriker i Hvidovre, så ring til elektriker Hvidovre. Vi er kendt for at levere solide el løsninger til en fornuftig pris.

Hvis du pludselig står med problemer omkring dine elinstallationer er det et godt valg at kontakte elektriker Hvidovre. Vi er eksperter i ældre installationer der er nedslidte eller endog defekte. Defekte installationer er hvert år skyld i en række brande på virksomheder og boliger. Sørg derfor altid for at du ved, hvordan det står til med dine installationer.
Elektriker Hvidovre udfører el-tjek til en fast pris, så kan du derefter i samarbejde med os vurdere om der er basis for at udføre el arbejde i din bolig

Elektriker Hvidovre redder liv med røgalarmer

En af vores mærkesager er sikkerheden i hjemmet og på arbejdspladsen. Her er en røgalarm et simpelt redskab, der kan betyde forskellen på et godt og dårligt udfald, hvid uheldet skulle være ude. Det kræver selvfølgelig, at røgalarmen opsættes det rigtige sted og at den fungerer.
Ud over brandsikkerhed arbejder elektriker Hvidovre med porttelefoner og portanlæg, der kan være med til at forebygge uvedkommende adgang til en arbejdsplads eller fællesarealer i en andels- eller ejerforening. Vi foretager desuden løbende vedligehold af disse anlæg, så de til enhver tid giver fold den tryghed, de har betalt for ved etableringen.

Elektriker Hvidovre – alt inden for el-arbejde

Med vores mangeårige erfaring har vi været omkring alle facetter at elektrikerfaget. Vi uddanner os løbende og sørger for at holde os på forkant med de nyeste teknologier. Kun på den måde kan vi give vores kunder den bedste rådgivning og de optimale løsninger på deres problemer.
Det er en æressag for os at udføre vores arbejde med sans for detaljen og stor præcision. Sådan har vi arbejdet i mange år og det har betydet, at vi har en række faste kunder, som alle vender tilbage gang på gang. De føler sig trygge og i sikre hænder, når de ringer til elektriker Hvidovre og får opgaverne løst hurtigt og effektivt til en fornuftig pris.
Er du ny kunde giver vi os god tid til at lære dig at kende, så vi kan få den bedste start på et fremtidigt samarbejde.
Når vi har drøftet opgaverne lægger vi en plan for udførelsen, så vi kan komme i gang på en god måde.

Elektriker Hvidovre – så er der styr på sagen

Gennem flere år har vi været en populær elektriker i Hvidovre. Det skyldes at vi har døgnservice og kommer ud ved akut opståede problemer og skader. Fx ved indbrud, strømafbrydelser eller vejrsituationer som skybrud. Står kælderen under vand med fare for installationerne nytter det ikke at vente til senere. Det koster naturligvis et ekstra tillæg at få hjælp på disse skæve tidspunkter, men ellers er det vores klare mål at have en gennemsigtig og rimelig prispolitik, som alle vores kunder har råd til.
Vi er generelt kendt for en effektiv sagsgang og vender tilbage senest dagen efter din henvendelse på hverdage.
Herfra drøfter vi opgavens omfang og lægger i fællesskab en plan for, hvordan vi tilrettelægger arbejdet, så det skaber mindst muligt gene.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her