Elektriker i København

Leder du efter en autoriseret elektriker i København? Så har du fundet den rette!
Giv os et ring, hvis du vil have reelt el-arbejde udført af professionelle fagfolk uden at betale for meget.

Når du har brug for en professionel og dedikeret elektriker i København kan du trygt kontakte elektriker København. Vi vender hurtigt tilbage med en pris og har oprydning og reelt håndværk som de øverste punkter på vores dagsorden.
Vi udfører alle opgaver inden for el-området og servicerer både virksomheder og privatkunder. Det betyder, at vi er på banen ved renoveringer, ombygninger og nybyg og udfører el-arbejde både inden og udendørs.

Elektriker København – håndværk med hurtig udrykning

Kender du det? Endelig har du fået afsat tid og penge til at komme i gang med forbedringer i boligen. Du skal måske have skiftet dit HPFI- relæ, udskiftet gamle installationer eller have installeret din nye vaskemaskine?
Du ringer til elektrikeren, men han tager ikke telefonen. Så sender du en mail til elektrikeren og venter. Og venter. Og venter…
Når du kontakter elektriker København garanterer vi, at du hører fra os senest dagen efter. Her fortæller du os, hvad opgaven drejer sig om og vi aftaler det videre forløb og giver dig en pris, hvis det er muligt. Vi vil nemlig gerne servicere dig hurtigt, og synes du fortjener en effektiv proces, hvad enten det handler om indbyggede spots, ny målertavle eller den helt store badeværelsesinstallation. Du har brug for os til stort og småt. Det gælder også elektriker København – vi har brug for dig!

Trænger du til en god håndværker oplevelse? – så er det elektriker København

Umage. Det er vores favorit ord og kendetegner den måde, vi har valgt at drive vores elektriker-virksomhed på.
Vi går op i detaljer som tilbagemelding, tid og oprydning. Vi kommer med andre ord, når vi lover det og efterlader dit hjem i en ryddelig stand – alle vores biler har en støvsuger ombord, så hvis vi ikke låner din, bruger vi vores egen!
Ved renoveringer af ældre boliger støder vi af og til på uforudsete ting undervejs. Det være vanskeligt på forhånd at vide præcis, hvordan installationerne ser ud, når vi får skrællet de ydre lag af. Vi kontakter dig altid inden vi går videre med opgaver, der ligger udover den faste aftale og finder en løsning på de problemer der kan opstå.

Elektriker København tilbyder alt i el

Hvad enten du er privatperson eller virksomhed har vi kompetencerne til at hjælpe dig inden for alle el opgaver. Har du en særlig krævende opgave, der virkelig kalder på specialistviden, har vi en række faste samarbejdspartnere, som vi gennem flere år har opbygget solide relationer til. Vi kender dem og står 100% inde for, at de lever op til vores krav om ordentlighed og præcision i arbejdet. Vi samarbejder med specialister inden for industri, landbrug og offshore – resten klarer vores egne medarbejdere, som også har hver deres spidskompetence.
Dette gælder ligeledes inden for energirådgivning, hvor vi har flere energirådgivere ansat.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her