Elektriker i Rødovre

Står du og mangler en kompetent elektriker i Rødovre. Så kan du trygt kontakte elektriker Rødovre. Med stor ekspertise inden for energioptimering og grøn energi går vi fremtiden i møde med dig.

Hvor mange penge bruger du årligt på el? Ved du også hvor mange penge du kan spare ved at lade elektriker Rødovre foretage et energitjek af din bolig. Som uddannede energivejledere har vi stor vidne om grøn energi generelt og vores rødder i elektrikerfaget gør, at vi kan hjælpe dig med at spare for strømmen uden at skrue ned for blusset. Vores viden strækker sig fra intelligent styring af en række af hjemmets funktioner til opsætning og installering af solceller og jordvarmeanlæg.

Elektriker Rødovre – så er sagen i sikre hænder.

Vi er kendte for at være en pålidelig og kompetent medspiller på din hjemmebane, når det gælder el-arbejde.
Elektriker Rødovre har mange lokale kunder, som vi har hjulpet i mange år med både store og små reparationer og udskiftninger af måltavler, HPFI relæer og stikkontakter. Dertil kommer, at vi de senere år har hjulpet vores kunder med at udnytte energien fra solen ved at opsætte solceller og installere jordvarmeanlæg. Det sidste er særligt brugt i sommerhuse og fritidsboliger, men kan også sagtens etableres i privatboligen. Værdien er her god samvittighed og penge sparet!
Elektriker Rødovre har ligeledes hjulpet et utal af virksomheder, som ofte har store tagarealer, der er perfekte til opsætning af solceller.

Stol kun trygt på elektriker Rødovre

Vi løser alle opgaver inden for el og er autoriserede installatører. Vi uddanner os løbende inden for kommunikation, data, energirådgivning og intelligente el-løsninger. ER der områder, der kræver en meget specialiseret indsats har elektriker Rødovre gennem en årrække opbygget solide samarbejder med højt specialiserede kræfter inden for el området.
Du kan trygt stole på vores samarbejdspartnere, da de leverer det samme professionelle arbejde som vi selv – vi kender dem og står inde for kvaliteten.
Har du brug for en troværdig el installatør, der rydder op efter sig og kommer til tiden er elektriker Rødovre dit bedste valg. Vores løsninger er altid professionelle og 100% i orden og derfor kommer vores kunder tilbage til os igen og igen.

Vil du vide mere om elektriker Rødovre?

Som en virksomhed med fokus på lokalområdet er du sikkert stødt på os, når vi arbejder rundt omkring. Ellers er du selvfølgelig altid velkommen til at kigge nærmere på vores hjemmeside, hvor du kan få svar på de fleste spørgsmål. Her giver elektriker Rødovre ligeledes en række tips og tricks til, hvordan du kan spare penge på elregningen og hvordan du kan indrette dig med grøn energi, der samtidig gør din hverdag mere komfortabel og tidsbesparende.
Du er desuden velkommen til at slå vejen forbi vores hyggelige lokaler i Rødovre, hvis du vil lære os bedre at kende eller har brug for en snak omkring forbedringer af boligens elinstallationer. Det er altid uforpligtende og vi vil gerne bidrage til, at du får mest muligt ud af dine muligheder inden for el området.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her