Elektriker i Søborg

Mangler du en elektriker, der sætter sikkerhed, stabilitet og hurtighed i højsædet, når det gælder datanetværk, så kontakt elektriker Søborg.

Som virksomhedsejer er du sikkert klar over, hvor vigtigt det er at kunne stole på sine it–installationer. Ikke alene skal dine netværk være effektive, når det kommer til ydeevne og hastigheder, de skal også være sikre, så jeres forretningshemmeligheder forbliver fortrolige.

Fleksible datanetværk – så er det elektriker Søborg

Ud over sikkerhed og stabilitet er skalerbarhed et vigtigt paramenter, når snakken falder på datanetværk i virksomheder.
Netværk skal kunne opfylde de behov din forretning har, både når det går knapt så strygende og når I vækster.
Elektriker Søborg anbefaler at I tager os med på råd allerede i den indledende fase. Så kan vi nemlig rådgive jer på bedste vis – der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken flere gange.
Elektriker Søborg ved, hvad der kræves af it installationer og netværk, så lad os hjælpe jer med at projektere jeres næste it-udfordring.

Elektriker Søborg søger ejerforeninger med udfordringer på el-området

Elektriker Søborg hat i årenes løb serviceret mange andels- og ejerforeninger. Ofte har vi kunnet spare beboerne for mange penge ved at etablere fælles telefoncentral og internetopkoblinger. Besparelser, som er blevet brugt på andre dele af vedligeholdelsen eller blot har holdt fællesudgifterne på et fornuftigt niveau.

Elektriker Søborg hjælper med planlægning og etablering af sådanne projekter – lige fra start til slut. Vores montage afdeling er på professionelle og meget effektive, når det kommer til montering af interne kabelnetværk til tv, internet eller måske IP-telefoni.
Vi har derudover en lang række foreninger, hvor vi udfører drift og vedligehold. Vi bruger termografering som registrerer varmeudledning fra eksempelvis eltavler eller andre installationer. Derved kan vi hurtigt tjekke om der skulle være fejl og mangler, der kan betyde, at jeres elforsyning svigter eller i værste tilfælde kan føre til brand.

Netop solgt din bolig? – elektriker Søborg klarer el-eftersynet

Hvis du går og overvejer et salg af din bolig skal du huske på, at du er forpligtet til at foretage et el-eftersyn. Eftersynet er er et lovkrav, der skal sikre, at el installationerne i en solgt bolig fungerer og er lovligt og sikkert udført.
Ved et el eftersyn kontrollerer elektriker Søborg bl.a. eltavler, stikkontakter, lampeudtag og lavvolt installationer. Vi foretager desuden stikprøvekontrol at installationsmaterialer bagved løftbare og aftagelige dele.
Ved nye kunder lægger vi stor vægt på at lære dem godt at kende, så vi kan skabe et stabilt fundament for fremtidigt samarbejde. Det betyder, at vi gør os umage med at få afstemt forventninger og rutiner. Elektriker Søborg satser på langvarige relationer og tryghed i samarbejdet. Vi tilstræber derfor, at det er den samme medarbejder, der tilknyttes bestemte pladser, hvis det er større arbejder vi arbejder på.
På samme måde har du som privatperson mulighed for at læse lidt mere om vores virksomhed og medarbejdere på vores hjemmeside. På den måde har du en mulighed for at lære de medarbejdere, der kommer i dit hjem, lidt bedre at kende.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her