Elektriker i Valby

Hvis du har brug for en dygtig elektriker i Valby, så er elektriker Valby bydelens bedste bud. Vi er et særdeles professionelt el firma med fokus kvalitet og kundetilfredshed.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg i valget af elektriker. Elektriker Valby er et autoriseret el-firma, der er godkendt af brancheforeningen og som du kan føle sig tryg og sikker bed at bruge. Vores arbejder lever altid 110% op til de lovkrav, der er på området, så du kan roligt overlade el-arbejdet til elektriker Valby og de dygtige medarbejdere. Udover at være på forkant med det nyeste inden for el-området, bruger vi i elektriker Valby mange kræfter på at være ansvarlige, bnåde i forhold til miljøet og i forhold til arbejdsmiljøet.

Elektriker Valby sorterer affaldet

Noget af det vi gør meget ud af er, at sortere vores affald. Vi vil nemlig gerne bidrage til en renere klode til gavn for fremtidige generationer, som vi synes skal have de samme muligheder som vi. Samtlige biler i vores flåde hat eget system til håndtering og sortering af vores affald. Noget at dette kan være miljøbelastende, og behandler man det ikke efter lovkravet, kan det betyde forurening og gener i fremtiden.
Desuden sørger vi altid for at planlægge ruterne vi kører, så de er kortest muligt og altså mest brændstofbesparende og CO2 reducerende. Elektriker Valby har flere biler, der hvert dag kører mange kilometer, så selv et par sparede kilometer, kan ses i det store regnskab.

Belysning og måltavler – så ring til elektriker Valby

Mange af vores privatkunder bor i ældre boliger, som har gamle utidssvarende installationer. Vi udfører jævnligt el-tjek for netop denne kundegruppe, da det er vigtigt for sikkerheden, at der ikke er defekte installationer som udgør en brandfare for familien. I et sådant el-tjek sørger vi også for at boligen er udstyret med en lovpligtig røgalarm, at den fungerer optimalt og er monteret et hensigtsmæssigt sted. Når vi laver el tjek anvender vi termografering, der hurtigt afslører om der er varmeudvikling eller varmeudstrømning fra steder, hvor det ikke er meningen.
Vores elektriker Valby bliver ofte spurgt om, hvad man selv kan og må udføre som privatperson. Her kan vi henvise til en hjemmeside, som er oprettet af sikkerhedsstyrelsen. Den giver et fint overblik over, hvad der er tilladt selv at udføre, og hvad der kræver en autoriseret installatør.

Ny dørtelefon? – det er elektriker Valby

Bor du i en ejer- eller andelsforening som har brug for at adgangskontrol til opgane og fællesarealer?

Elektriker Valby har i forvejen serviceret mange foreninger på dette område og hjælper gerne med råd og vejledning omkring dette. Vi leverer både trådløse og kablede løsninger og kan hjælpe med videotelefoni og traditionelle portanlæg, hvor beboere og andre brugere med kode kan få adgang. Derudover har vi vedligehold på flere anlæg og er specialister i fejlfinding og reparation af disse. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at udskifte hele døranlægget selvom det har nogle år på bagen og derved kan foreningen spare penge.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her

Samarbejdespartnere