Elektriker på Amager

Din lokale elektriker Amager er en sand mester i belysning. Det skyldes, at vi fra begyndelsen har kastet os over de mere utraditionelle belysningsopgaver samtidig med, at vi laver alt i el.

Hos elektriker Amager er vi helt vilde med at finde det helt rigtige lys til enhver lejlighed, villa, kolonihave eller virksomhed. Lyset er det vi lever af, det er vores passion og vi brænder for at hjælpe dig med at indrette med moderne lyskilder.
Hvis du har prøvet at fotografere eller optage video, ved du hvordan lyset og belysningen kan have en dramatisk effekt på det endelige resultat. Det samme gælder boligens lys, men ikke alle tager den rette belysning lige så alvorligt som elektriker Amager – derfor hjælper vi dig gerne.

Stor stue til fest, mindre stue til hverdag? – Spørg elektriker Amager!

Din stue er måske nok et af boligens største rum. Imidlertid er det ikke sikkert, at du har den fyldt op med hyggelige og feststemte gæster hver dag året rundt.
Det kan derfor være en god ide at splitte det store stuerum og i mindre enheder, og en af de enkleste måder at gøre dette på er med forskellige lyskilder. En ting er, at du tænder et stearinlys på sofabordet for hyggens skyld, men den kunstige belysning kan faktisk have samme samlende effekt i et større rum.
Har du pyntegenstande, du gerne vil sætte fokus på, kan elektriker Amager anbefale mindre lyskilder eller spots med sparepærer, der kan brænde i mange timer med et fornuftigt energiforbrug.

Elektriker Amager hjælper på læselysten

Kender du det? Det er længe siden du har læst en god bog og når du endelig har fået dig sat til rette, kniber det med at se. Du har lige fået læsebriller, men alligevel! Her kan elektriker amager anbefale dig et godt hvidt læselys, der eventuelt kan retningsbestemmes, hvis I er flere der deles om den gode læseplads! Desuden kan du overvej en lysdæmper på læselampen, så kan den også være en ekstra brugslampe i en snæver vending.

Ønsker du at belyse billeder eller har du glasdøre i stuen, skal du tænke på refleksionerne fra dine lyskilder. Nogle vælger at bruge refleksionen som ekstra effekt, ellers kan elektriker Amager anbefale, at du placerer lampen lidt skråt for billedet. På den måde oplyses det uden at skabe ubehagelige refleksioner. Det samme gør sig gældende for vinduer.

Elektriker Amager kaster lys over arbejdet

Mange af vores kunder har et arbejdsplads i stuen og her er det vigtigt at få skabt noget effektivt lys, så man ikke skygger for sig selv. Det løser du typisk ved at lade lyskilden som du arbejder med, skinne fra venstre side, hvis du er højrehåndet og højre side, hvis du er venstrehåndet.
Arbejder du med computer skal du også tænke over, at dine lyskilder kan give generende refleksioner i computerskærmen. Med en læselampe er du hjulpet et godt stykke ad vejen mod en effektiv hjemmearbejdsplads i stuen.

Kontakt elektriker Amager og få flere tips til moderne og effektfuld belysning.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her