Elektriker på Frederiksberg

Står du og har brug for en elektriker på Frederiksberg? Vores lokaler elektriker virksomhed på Frederiksberg er kendt for sin professionelle service og venlige medarbejdere.

Hvis elforsyningen i din bolig, ejerforening eller din virksomhed trænger til at blive tjekket, er det en gos ide at ringe til elektriker Frederiksberg. Vi er en veletableret elektriker forretning, som i flere år har serviceret masser af glade privat kunder og mindre virksomheder. Derudover har vi hjulpet en del forretningsdrivende med at få deres belysning til at få det professionelle look, der er essentielt for at skabe en hyggelig atmosfære i butikken. Der er desuden mange penge at spare for de forretningsdrivende, der vælger at modernisere installationer og armaturer i lokalerne og sørger for at anvende sparepærer. En enkelt sparepære kan spare dig for adskillige hundrede kroner om året – ikke mindst hos dig som butiksejer, da du jo har lyset tændt i mange af døgnets timer.

Elektriker Frederiksberg – det er god service!

Elektriker Frederiksberg er en af de mest velrenommerede på el-området. Det skyldes ikke mindst vores høje kvalitetsniveau og udstrakte kundeservice. Vi sørger altid for at holde vores aftaler, og kommer når vi har lovet det. Derudover er det en hjertesag for os, at vi altid efterlader en plads, som vi selv ønsker at overtage den. Det betyder, at vi gør meget ud af oprydningen efter vi har løst opgaven, og vi tager vores affald med os. I vores biler har vi et sorteringssystem, så vi allerede der, kan sortere det affald, der ei nogle tilfælde kan være miljøbelastende. Vi kører flere gange om ugen på genbrugsstationen med byggeaffald, fordi vi ønsker at være med til at nedbringe byggeriets belastning af miljøet.

Elektriker Frederiksberg løser alle opgaver

En af de ting som vores kunder altid fremhæver ved elektriker Frederiksberg er vores fokus på kundetilfredshed.
Vores kunder skal være tilfredse og glade, når vi skriver en faktura og det betyder, at kvaliteten altid er i top, selvom vi i perioder har travlt. En anden ting ved vores kundeservice er tilgængelighed. Kunderne synes det er rart og god service, at de nemt kan fange os på telefonen. Mange af vores opgaver for vores kunder får vi hurtigere end konkurrenterne har afgivet tilbud – vi vender altså hurtigt tilbage på de forespørgsler, vores kunder retter på nettet.
Skulle det ske, at vi ikke tager vores telefoner, er du altid velkomment til at lægge en besked, så vender vi tilbage som regel inden for 2 timer fra du har foretaget dit opkald.

Brug for el-hjælp? – ring elektriker Frederiksberg

Vores medarbejdere er vores største aktiv og vi gør meget for at de sociale relationer på arbejdspladsen er i top. Vi har sportsarrangementer og ture for de ansatte og deres familier, så de lærer hinanden godt at kende og kan tage de gode relationer med ud til vores kunder. Ud over fastye makkerpar på længevarende opgaver, har vi et par medarbejdere, der er specialister i forefaldende opgaver, så du kan hurtigt få hjælp, hvis du kontakter elektriker Frederiksberg.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her