Elektriker på Nørrebro

Hvis du står mangler Nørrebros bedste elektriker, så ringer du blot til elektriker Nørrebro. Vi er klar ved telefonerne og til professionel og hurtig udrykning, når det brænder på hos dig.

Elektriker Nørrebro er en seriøs og veletableret elektriker virksomhed, der i mage år har arbejdet med en bred vifte af opgaver inden for el-området. Vi har både private kunder, virksomheder i alle størrelse, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi løser alle opgaver lige fra nybyggeri og renovering til vedligeholdelse hos ejer- og andelsforeninger, fejlfinding og reparationer af elektriske armaturer samt energirådgivning.
Vores målsætninger er at give dig kompetent rådgivning og kvalitetsydelser leveret med et smil og til tiden.

Elektriker Nørrebro tænker på miljøet

Hos din lokale elektriker på Nørrebro vil vi gerne være med til at gøre byggebranchen til en mindre miljøbelastende branche. Det betyder, at vi bruger mange ressourcer på at rydde op og sortere vores affald med henblik på genanvendelse.
I vores biler har vi vores eget lille affaldssystem, der gør det nemt for os at sortere affaldet, som ellers kan være af miljøbelastende karakter. Det synes vi nemlig fremtidige genrationer fortjener.
Vi gør også en ekstra indsats for at vores medarbejdere fungerer godt socialt sammen, så arbejder de nemlig også bedst sammen og det giver det bedste resultat til vores kunder.

Intelligent belysning? – kontakt elektriker Nørrebro

Det rigtige lys har en stor effekt på vores arbejds– og yde evne og på vores sindstilstand. Dertil kommer, at vi føler større tryghed ved at bevæge os på et oplyst område i mørke stunder. Lys er altså også med til at skabe en større fornemmelse af tryghed. Elektriker Nørrebro er eksperter i intelligent belysning. Det betyder, at du nemmere kan justere lyset efter netop dine behov alt efter om du har brug for arbejdsbelysning, hyggebelysning eller vil kaste lys over din have.
Intelligent belysninger kan ligeledes være med til at energioptimere din bolig ved at sikre et lavt elforbrug.
For virksomheder kan der opnås store besparelser ved at vælge intelligent styring af lys. Det hjælper til at reducere omkostningerne til drift og kan være med til at skabe en grøn profil for virksomheden.

Elektriker Nørrebro laver installationer der kommunikerer

Med intelligente styringssystemer kan elektriker Nørrebro hjælpe dig med at få bygningernes varme, ventilation og lys til at kommunikere. Via radiosignaler kan du udnytte det potentiale og de besparelser, der følger med, når disse faktorer spiller sammen. Så er du allerede i gang med at energioptimere din bolig eller din forretning.
Flere og flere vælger at få styringen af disse funktioner samlet i en central enhed på et samlet sted i bygningen. Derved får du et godt overblik og kan nemt følge med i, hvordan besparelser på området betyder ekstra værdi på din bundlinje. Ikke kun direkte i kroner og ører. Men også ved at skabe et godt indeklima på arbejdspladsen, der tjener sig ind i form af større effektivitet og mindre sygefravær hos dine medarbejdere.
Kontakt elektriker Nørrebro for en snak om, hvordan du kan gøre din bolig eller din arbejdsplads mere miljøvenlig og rarere at opholde sig i.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her