Elektriker på Østerbro

Hos elektriker Østerbro tager vi belysning alvorligt. Belysning er et af de ældste områder inden for el. Alligevel er det ofte et overset element, når det kommer til indretning og renovering af din bolig.

Når man står over for, at skal indrette sin bolig rum for rum anbefaler elektriker Østerbro, at man allerede på tegningsniveau begynder at kigge på, hvilket belysningsbehov man har i de forskellige rum i boligen. Det giver nemlig muligheden for at skabe helt unikke rum med særegne stemninger, der er skræddersyet til de aktiviteter rummet er tiltænkt. I dag er det spændende lyskilder som med farver og varierende styrke kan gøre dine bolig til noget helt unikt.

Elektriker Østerbro er mestre i at indrette med lys

Hvad enten du har brug for indbyggede spots, der kaster et godt lys i klædeskabet eller den mere stemningsskabende hyggebelysning er elektriker Østerbro med sin mangeårige erfaring inden for netop belysning det oplagte valg.
Mulighederne i dag er mange og teknologierne gør, at du nærmest kan trylle med lys, farver og mønstre og skabe helt specielle lys-oplevelser hjemme i privaten eller i virksomheden. Det rigtige lys kan være med til at gøre at skabe favorit-rum, så boligens kvadratmeter benyttes fuldt ud. Det er jo nemlig sådan, at den perfekte lysløsning kun bemærkes, hvos den er ude af drift.

Farver og Striber i børneværelset? Spørg elektriker Østerbro

Børneværelset er er det ultimative multirum i boligen. Førhen var børnene primært på deres værelser, når de skulle sove, men i dag er det anderledes. Behovene ændres med alderen og det gælder også funktionerne.
Her skal være plads til hygge, leg, afslapning, godnatlæsning og lektielæsning. Samtidig er børneværelset sjælden boligens største rum, så, der skal også tænkes i pladsbesparende løsninger, når børnenes rum indrettes. Her er lys en oplagt stemningsskaber og med nye former for lys er det ofte muligt at skabe fornuftigt arbejdslys og hyggebelysning i samme lampe. Elektriker Østerbro kan hjælpe med helt unikke lys løsninger i farver, striber og med mønstre, der får børneværelset til at have sit helt eget liv i alle barnets aldre.

Du kan roligt invitere elektriker Østerbro med i soveværelset

Soveværelset er måske ikke det rum vi opholder os mest i, men det er her vi henter energi fra nattens søvn, det er her vi ofte forbereder vores dag med den rette påklædning og her slapper vi måske også af med en bog inden det er tid til at lukke øjnene helt.
Elektriker Østerbro anbefaler godt læselys til sengebordet og lys, der kan trænge helt ind i klædeskabet. Har du et spejl i soveværelset er det også en fordel med lys mellem spejl og den person, der spejler sig.
Det skarpe lys skal altså bruges i nogle henseender og i andre ønskes mere hygge og afdæmpede toner. Dette kan en lysdæmper være med til at etablere.
Udover lysdæmpere byder elektriker Østerbro på andre intelligente lysløsninger som trådløse kontakter, der via radiosignaler kommunikerer med hinanden og gør det bekvemt for dig at slukke alt lyset i soveværelset uden at skulle ud af sengen.
Vi kommer gerne forbi til en snak om indretning med lys helt fra bunden – det er moderne tider og vi har løsninger, du måske ikke kendte til.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her