Elektriker på Vesterbro

Hvis du vil undgå ubudne gæster kan løsningen være en alarm, der skræmmer indbrudstyvene væk og samtidig sender en besked til dig Hos Elektriker Vesterbro er vi eksperter i alarmer af enhver art.

Elektriker Vesterbro er en elektriker virksomhed, som siden opstarten har haft mange opgaver inden for installering og vedligeholdelse af sikkerheds- og alarmsystemer. Inden for denne niche er vi blandt de førende i landet. Dertil kommer at vi arbejder med porttelefoner og anlæg til ejerforeninger, andelsforeninger og institutioner. Det betyder ikke, at vi ikke udfører mere traditionelt el-arbejde såsom installationer, belysningsopgaver og indeklima.

Danmark har en meget kedelig statistik, når det gælder indbrud. I løbet 2011 oplevede 162 danskere at komme hjem til en bolig, der havde været udsat for indbrud. Indbrud forekommer desværre hyppigere i visse områder. Bor du i et område, hvor der er mange uventede besøg, kan elektriker Vesterbro hjælpe dig med rådgivning og installation af alarm. Tyverialarmer forhindrer ikke indbrud, men de har en klar forebyggende effekt og giver dig hurtigt besked, når tyve har været på besøg.

Elektriker Vesterbro hjælper dig med indbrudsforebyggelse

Når du vælger at få Elektriker Vesterbro til at installere en alarm får du samtidig et tjek af, hvor udsat din bolig er for indbrud. Med nogle få simple forholdsregler og en alarm klæder vi dig godt på til at undgå uventede gæster. Ikke alle alarmer er velegnede til netop din bolig og du skulle nødig betale for en alarm, der ikke sikrer dit hjem bedst muligt. Omvendt er der heller ingen grund til at betale for meget for komplicerede alarmsystemer, der er beregnet på industri eller virksomheder.
Hos elektriker Vesterbro er alle vores alarmer forsikringsgodkendte.

Alarmer med fjernbetjening hos elektriker Vesterbro

Vi kan levere din alarm med fjernbetjening hvis du ønsker det og alarmen er trådløs, så du undgår ekstra kabling. Derudover har du mulighed for at tilknytte flere telefonnumre til alarmen, og den er nem at bruge selv for børn. Alarmerne som elektriker Vesterbro leverer er konstruerede, så kæledyr ikke kan aktivere alarmen. Vores alarmer kan også benyttes i sommerhuset og der er i det hele taget en mængde justeringsmuligheder, så alarmen kan til passes netop din bolig. Dertil kommer en række ekstra funktioner, som der kan tilkøbes vores standardiserede basis løsning.

Vesterbro elektriker tilbyder også videoovervågning

Hvis du ønsker det, kan du vælge at supplere din basisalarm med videoovervågning. For mange betyder det en større følelse af tryghed og forbedret sikkerhed i virksomheden, privatboligen eller i sommerhuset. Skulle uheldet være ude kan du bruge billederne som evt. Bevismateriale i en politi sag eller hos dit forsikringsselskab.
Vesterbro elektriker kan enten tilkoble din videoovervågning til din webforbindelse. Det giver dig den fordel, at du kan tjekke aktiviteter i dit hjem overalt, hvor der er en tilgængelig netforbindelse – også fra feriedestinationerne.
Menge indbrud sker efter mørkets frembrud og hvis du ønsker det, er det muligt at levere din videoovervågning med et særligt infrarødt lys (IR lys), der giver dig sort/hvid billeder i mørke omgivelser.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her