Om Velt

VELT ApS er en mindre installationsvirksomhed, som beskæftiger sig med alle former for el installationer – det har vi gjort siden vores opstart d. 1/6 2012.

Vi sætter en ære i at udføre et solidt og professionelt el­arbejde med sans for detaljen. Vi sørger for at have fokus på muligheder og ikke begrænsninger, som resultere i kunden får den bedst mulige løsning. Er det tid til en renovering af el­installationerne,mangler der ekstra stikkontakter eller skal der dæmper på lyset over spisebordet.

Kontakt os så vi i fællesskab kan finde det bedste løsning til jer.

VELT ApS er autoriseret el­installatør og dermed godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udfører autorisations krævende el arbejde.

For at opnå og opretholde denne autorisation, bliver VELT ApS løbende tjekket af eksterne og interne kontrolinstanser. Dette sker ved brug af et såkaldt SKS system (sikkerhedskvalitets styringssystem).

Dette er med til at garantere at alt arbejde udført at VELT ApS levere op til gældende krav indenfor elsikkerhed.

stoettelogo_kc16
  

Jon Johansen
Indehaver og aut. El installatør
Tlf: 31204948
Mail: jmj@velt.dk

Dragomir Pajkovic
Indehaver
Tlf: 40724499
Mail: dp@velt.dk

Morten Svend

Morten Jørgensen
Svend
Tlf: 27899311
Mail: mj@velt.dk

Lærling victor

Victor Flyvbjerg
Lærling

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her