Priser

Storkøbenhavn

Inden for normal åbningstider – 07.00-17.00 på hverdage: 675 ,- i timen

Service besøg i Storkøbenhaven inden for normal åbningstider (inkl. kørsel og 1 times arbejde – 07.00-17.00 på hverdage: 900 ,-

Udenfor normal åbningstider – 17.00-22.00 på hverdage: 1000 ,- i timen

Weekend og helligdage – : 1.300 ,- i timen

Priserne er inkl. moms.

VELT bestræber sig på at have faste, lave, fordelagtige og gennemskuelige timepriser. Derfor er de nedenstående timepriser alt inkl, dvs servicevogn, moms osv. Dog vil der forekomme tillæg for evt. parkeringsafgift.

Vi fokuserer på vores kunders behov, samtidig med vi prøver at holde omkostningerne i bund. Ved indgåelse af serviceaftale kan nedenstående priser forhandles.

Vagtordning / Døgnvagt: Ved akut hjælp og assistance fra VELT, kan vi hjælpe dig indenfor få timer uden ekstrabetaling udover de overstående priser.

Vi står døgnet rundt klar til at hjælpe dig.

SKS test rapport:
Som et led i din garanti for at det udførte arbejde, er sikkerhedsmæssigt korrekt udført, skal der ved hver opgave udarbejdes en SKS test rapport. Denne rapport koster 237,5 ,- kr inkl moms.

NB. Mindste faktureringstid er minimum 1 time og herefter takseres der pr. hver 15 min.

Vi er til enhver tid også leveringsdygtige i et uforpligtende tilbud, efter dine ønsker.

VELT bestræber sig på at have faste, lave, fordelagtige og gennemskuelige timepriser. Derfor er de nedenstående timepriser alt inkl, dvs servicevogn, moms osv.

Vi fokuserer på vores kunders behov, samtidig med vi prøver at holde omkostningerne i bund. Ved indgåelse af serviceaftale kan nedenstående priser forhandles.

Referencer

Se herunder et udsnit af vores reference billeder. Hold musen over billdedet og klik for at se mere. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på enten telefonen eller email.

Solceller

Med solceller på taget kan du producere din egen strøm og det kan være med til, at gøre dig mere uafhængig af de stigende elpriser. Samtidig er du med til at nedsætte det samlede energiforburg i Danmark, som er godt for miljøet.

Læs mere om Solceller her